понеділок, 9 листопада 2015 р.

Екскурсії бібліотекою!

А ви вже були на екскурсії в бібліотеці? Знаєте з чого вона складається? Що в ній цікавого? Тоді прямуйте до нас!
Сьогодні ми розпочали екскурсії для студентів перших курсів Павлоградського технікуму Державного ВНЗ «НГУ». Бібліотекарі зустріли їх посмішками, цікавою розповіддю, невимушеною атмосферою спілкування і дивували вибагливих відвідувачів своєю креативністю.
Маршрут бібліотекою почався в Інтернет-центрі, де гостей ознайомили з його послугами.

В відділі мистецтв розповіли про жінку-легенду, людину-епохи, літературну святиню Придніпров’я – Ганну Павлівну Світличну. Дуже символічно, що саме цими днями в місті відзначають дні її пам’яті. 
Наступною зупинкою був юнацький абонемент, сюди завітав майстер-золоті руки, автор сірникових шедеврів Кулібаба Сергій Володимирович. Сергій, єдиний в Україні, а може й в світі, який представив сірниковий макет вугільної шахти. Зараз він працює над макетом копії Масандрівського палацу.
Фінішували студенти в читальній залі. В «серці бібліотеки» розповіли про найцікавіші моменти бібліотечного життя, й показали найпотаємніше місце бібліотеки – книгосховище. Не аби який інтерес викликали нові надходження літератури, зокрема книга С. Лойко «Аеропорт» та книга «94 дні. Євромайдан очима ТСН». Студенти залюбки фотографувались в бібліотеці та навіть селфілися з бібліотекарями. 


Немає коментарів:

Дописати коментар