середу, 18 квітня 2018 р.

Весняний акцент. «Свого призначення земного шукала суть»

Напередодні сімдесят дев’ятої річниці з дня народження видатної української поетеси – Ганни Павлівни Світличної до бібліотеки завітали студенти гірничого коледжу. Ганну Світличну можна сміливо віднести до світлих, незабутніх людей, які стали гордістю не лише Павлограда, а й усієї України. 


В цьому році був зроблений акцент на поетичній збірці «Свято калини». Ця збірочка віршів вийшла у 1988 році і ввібрала в себе кращі твори попередніх видань. Тож у цьому році ця книга - ювілярка. Студенти, як самий дорогоцінний скарб передавали її з рук в руки та читали вірші знаменитої землячки.
А потім на них чекала зустріч з провідним актором театру імені Б. Захави – Тарасом Похиленко. Тарас був знайомий з Ганною Світличною багато років, часто навідувався до неї в гості. У нього залишились виключно теплі спогади про цю жінку. Дякуємо Тарасу за цікаві спогади, естрадному театру "Елен" та всім присутнім - за приємні хвилини проведені з поезією. Любіть поезію, читайте вірші, вони зроблять ваше життя яскравішим, багатшим і приємнішим.



Немає коментарів:

Дописати коментар