вівторок, 30 січня 2024 р.

У бібліотеці відбулася презентація виставки авторських робіт Сергія Чорного

Україна – держава талановитих людей. Безліч людей втілили свою гордість і любов до України в написаних картинах, чуттєвих віршах і патріотичних піснях. 30 січня до Центральної міської бібліотеки на презентацію виставки авторських робіт Сергія Чорного завітали відвідувачі з павлоградського територіального центру соціального захисту населення, щоб сповна насолодитись красою.
На виставці були представлені дерев’яні та скляні вироби, прикрашені кольоровою мозаїкою. Творити автор почав ще в бурхливі 90-ті роки минулого сторіччя, а з початком широкомасштабного вторгнення став робити мозаїки на патріотичну тематику: «Козацькому роду нема переводу!», «Україна – понад усе!», «Фортеця Бахмут», «Соборна, вільна, неподільна – моя Україна!». Ці картини піднімають бойовий дух українського народу і показують, що нас не зламати.
Автор планує згодом зробити аукціон – продаж своїх робіт на користь ЗСУ. Націю, яка навіть у такі страшні часи знаходить сили, щоб допомогти країні своїм талантом, не переможе ніхто.


Немає коментарів:

Дописати коментар