неділю, 1 червня 2014 р.

Бібліосолянка: усяка всячина про книгу, читання і бібліотеку

Літо розпочалося з дзвінких дитячих голосів. Першого червня Україна загалом, і Павлоград зокрема, відзначали всесвітній день захисту дітей. Для підлітків, цього дня, в Павлоградській центральній міській бібліотеці було влаштовано веселе, тепле свято “Бібліосолянка: усяка всячина про книгу, читання і бібліотеку”. І хоча цей день видався похмурим і дощовим та на душі у справжніх друзів книги було радісно. Скигликів, неуміх та буркотунів не було. А от розумників, веселунів, огого як тямущих – доста!
Ведуча свята Редька Г. провела читачів найпотаємнішими стежинками книжкового королівства, повідала історію створення бібліотеки та провела міні-екзамен посвяти в читачі дорослої бібліотеки. За це юні гості отримали символ дитинства – яскравий козирок. 
Надалі дітей приємно вразили: гороскоп “Астрологічна бібліотека”, розумна п’ятихвилинка “Секрети спілкування в Інтернеті”, бліц-турнір “Павлоград-колаж”, анімаційна гра “Емоції у стилі аніме”, відео презентація “Для друзів відкриті двері”, фотовиставка “Дитячі усмішки сонцем зігріті”. 
Вразили! Приємно вразили юні читачі своїми перемогами! Всі випробування були пройдені, на всі питання отримані відповіді. І за це, всі розумні та активні, всі – справжні друзі книги отримали в подарунок кольорові кульки з візитками бібліотеки та солодкі призи. З впевненістю можна сказати, що свято вдалося – усміхнені обличчя, палаючі захватом очі, веселий сміх. Це є найкращою нагородою для нас дорослих.

Немає коментарів:

Дописати коментар