середу, 1 липня 2015 р.

"Покоління Мілленіуму" у бібліотеці!

Назва цієї виставки “Millenials” в перекладі означає “Покоління тисячоліть”. Створюючи цю виставку, співпрацівники юнацького абонемента вирішили проаналізувати, в чому полягає різниця поколінь – сучасного та наших батьків. Чому наша поведінка іноді кардинально різниться від батьківської? Які особливості дітей 80-х–2000-х? Відповіді на ці питання можна знайти, переглянувши виставку.

На ній представлені чотири напрямки, які, без сумніву, є найважливішими складовими життя молоді. По-перше, це інтернет – новітні техно-тренди та його історія «від абака до комп'ютера». По-друге, тут можна побачити сучасні напрямки моди та музики і популярні у свій час «фєнєчки» батьків нинішніх школярів. Також на ній представлені матеріали, які стосуються вибору професії – наскільки затребувані вони були і є в різні часи. І, звичайно ж, з допомогою бібліовиставки можна дізнатися, які літературні твори хвилюють зараз уми покоління «ЯЯЯ» і чим зачитувалося покоління «Пепсі».
Без сумнівів, ця виставка є своєрідною хронікою життя на стику двох століть з екскурсом у минуле та з турботою про майбутнє...

Немає коментарів:

Дописати коментар