четвер, 5 листопада 2015 р.

Літературно-музичний вечір "Бринить, співає рідна мова, чарує, тішить і п`янить!"

Щоб сказати теплі і ніжні слова про нашу рідну українську мову, 5 листопада в читальній залі зібралися студенти технікуму й талановиті мешканці міста.
Дуже шанобливо розповів про мову керівник культурологічного клубу «Українська цивілізація» Микола Заремба. А за ним розпочався цілий вернісаж виступів талановитих, гарних і просто чудових жінок. На свято завітала Жанна Арішака з Аллою Степаненко, котрі виконали вірші під гітару.
Наше місто багате на талановиту молодь, сьогодні звучали вірші у виконанні учасників молодіжного естрадного театру «Елен», культурологічного клубу «АРТ-Толока» під керівництвом Олени Ватуля. Відома у нашому місті бард і поетеса Олеся Чайка теж із задоволенням привітала присутніх ліричною композицією і подарувала свою нову збірку «Слово - зброя». 
Традицією стало і те, що не тільки наші запрошені гості роблять творчі подарунки, а й студенти технікуму теж діляться своїми талантами. 
Літературно-музичний вечір минув залишивши за собою теплі спогади та віру в те, що ми обов’язково побудуємо нову європейську Україну, вільну і щасливу, де будуть шанувати й оспівувати рідне слово, бо інакше і бути не може.
Доповненням до заходу стала книжково-ілюстративна виставка "Моя чірівна українська мова".

Немає коментарів:

Дописати коментар