понеділок, 21 грудня 2015 р.

Новорічні свята – час для дружнього спілкування, приємних зустрічей…

В минулі вихідні бібліотека запросила гостей на яскраве гучне сімейне свято « Чарівний пряник», у якому разом з павлоградською дітворою від 2-х до 22-х брали участь і родини переселенців з Донбасу та Луганська (всього близько 100 чол). Веселилися і дорослі, і малі: читали вірші, майстрували ялинки з паперу,розмальовували пряники…Добре вийшло!
Культурно-мистецький захід проходив під гаслом “Позитивні вихідні – крок до взаєморозуміння”та за партнерством Дніпропетровської молодіжної організації “Мікс”.
Дітлахи читали вірші,  приймали участь в різноманітних конкурсах.


Не відставали від малечі і мами: вправно змагалися в конкурсі з одяганням!

Майстер-клас з виготовлення декоративних ялинок привів у захват і дітлахів, і їх батьків: всі хотіли зробити найкращу  ялинку!  Підлітки також захопилися дизайном.

 Казкові герої – ведучі розважали вікториною для кмітливих та розумних.
Справжньою родзинкою свята став майстер-клас з прикрашання імбирних пряників. Чарівна Фея допомагала дітям та їх батькам виготовити гарні та яскраві ласощі своїми руками. За чаюванням солодкі витвори мистецтва були без зволікання скуштовані
“Чарівний пряник” приніс всім багато позитивних емоцій, сміху та пустощів. Звісно, ніхто не пішов без подарунка. Свято є свято!

Немає коментарів:

Дописати коментар