понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Творчі гостини «Душа квітує у натхненні і око радує краса»


29 жовтня в мистецько-краєзнавчій залі нашої бібліотеки  відбулася особлива подія – ми святкували день народження клубу народних умільців «Чарівниця», який вже десятий рік поспіль працює і творить в стінах нашої бібліотеки. В жовтні 2007 року жінки, які по-справжньому закохані в народне мистецтво – вишивку,  вирішили об’єднатися в коло однодумців та фанатів своєї справи. З того часу, майже кожну першу неділю місяця, збираються майстрині на вишивальні посиденьки  і в  у розмовах та веселих балачках діляться натхненням одні з одними.



За цей  час було успішно проведено 6 персональних виставок вишитих картин. Учасниці клубу часті гості на міських та бібліотечних заходах. В нашій залі постійно працює АРТ-тераса, де рукодільниці демонструють свої кращі творчі досягнення. 
Привітання з ювілеєм та щирі і теплі слова подяки пролунали від бібліотеки. Майстрині отримали подяки-компліменти за відданість творчості, поздоровний сертифікат та солодкий подарунок.  Від малечі звучали  гарні вірші про вишивку, від літературної студії «Культурне єднання» - гуморески та власні поетичні рядки, а від  хору  «Червона  гвоздика» - веселі та жартівливі пісні. 
Свято завершилось, а на душі залишились тепло, спокій і радість, бо кожен доклав до нього частинку своєї душі.


Немає коментарів:

Дописати коментар