середу, 15 листопада 2017 р.

Студентські приколи

Кожен, хто був студентом, згадує ці роки з радісним трепетом. Роки відчайдушної юністі, коли найбільша проблема – сесія, а найочікуваніша дата – Міжнародний день студента. Зазвичай пригадують, як правило, не стільки навчання, скільки перший серйозний роман, веселі посиденьки з друзями, смішні випадки з життя…
От бібліотекарі юнацького абонементу і вирішили напередодні свята, а саме 14 листопада, провести «генеральну репетицію», щоб павлоградським студентам було, що згадати. Спочатку всі присутні ознайомилися з особливостями студентського побуту, та жартівливою характеристикою студентів різних курсів. 
Потім з задоволенням прийняли участь в різноманітних іграх та конкурсах, дізналися секретний код для термінової телеграми батькам, намалювали портрет улюбленого директора колледжа та навчилися складати студентське оголошення. 
Наприкінці студенти прийняли участь у жартівливій грі «Що?», «Де?», «Коли?» та отримали солодощі з «пророцтвами». А бібліотекарі побажали їм, щоб виходячи з аудиторії після іспитів, вони завжди вигукували своїм однокурсникам тільки одне слово «ЗДАВ»! 

Немає коментарів:

Дописати коментар