понеділок, 4 червня 2018 р.

День захисту дітей з бібліотекою

Прекрасна пора року – літо, воно дарує нам безліч приємних днів, а червень – його перший місяць. Місяць соковитих черешень і запашних полуниць, місяць найдовших днів року. А ще 1 червня відзначається дуже гарне свято – Міжнародний день захисту дітей, день дитинства, радості та сміху.
Саме в цей день бібліотекарі перетворили одну з головних вулиць міста на казковий корабель, на якому павлоградська малеча вирушила у подорож за скарбами. Юні мандрівники відвідали незвідані острови, де збуваються мрії та трапляються дива. На кожному острові на них чекали ігри, загадки, веселі забави, де у них була можливість проявити свою спритність, кмітливість, вправність та отримати у подарунок безкоштовні квитки до цирку. А на останок діти знайшли солодкий скарб – морозиво, яке подарував малечі міський голова Анатолій Олексійович Вершина.
Життя прекрасне, треба тільки вміти його любити і цінувати. То ж хай буде у світі мир, хай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, хай цвіте на обличчях дітей радісна усмішка і хай дзвенить веселий дитячий сміх.

Немає коментарів:

Дописати коментар