неділю, 26 липня 2020 р.

Фільми для перегляду всією родиною

Літо – час відпусток та канікул. Саме зараз ми проводимо з родиною якнайбільше часу. Подорожі, екскурсії, прогулянки, та й хатні клопоти нікуди не ділися. Але ввечері, коли денна метушня залишається позаду, саме час зібратися всією родиною і подивитися гарний сімейний фільм. Два з них ми вам зараз і порадимо.

1. «Кролик Петрик». 
Фільм «Кролик Пітер» - екранізація літературного першоджерела. Сім'я вухатого героя давним-давно живе в тутешніх краях. Коли тут оселилися люди, стало трохи складніше добувати їжу, але кролики пристосувалися і крадуть у двоногих сусідів. Однак батько Пітера гине, потрапивши в пастку старого МакГрегора. Тепер його єдиний син стає главою сім'ї і починає піклуватися про близьких. Він іноді занадто ризикує і займається позерством, але в окрузі Пітера люблять. Навіть художниця Бі часто заступається за кролика, рятуючи від недружнього МакГрегора, чий город так приваблює звірів.
Коли старий раптово помирає від інфаркту, його будинок переходить племіннику, який тільки що втратив роботу. Він максимально відповідальний і педантичний і зірвався лише раз, не отримавши заслужене підвищення по службі. Тепер Томас мріє продати будиночок дядька, купити магазин іграшок та змагатися в плані бізнесу з колишніми наймачами.
На жаль, кроликів молодший МакГрегор теж не любить, і війна Пітера з сусідом розгорається з новою силою...
Якщо вас зацікавила ця історія, переглянути фільм ми можете за посиланням: https://uakino.club/filmi/genre_comedy/6818-krolik-petrik.html


2. «Крістофер Робін»

Коли дитинство закінчується, багато речей забуваються. Іграшки, теплі спогади про безтурботні дні - все це віддається забуттю і виявляється десь на дні пам'яті. Так і сталося з мрійливим героєм пригодницького фільму, який колись грав у Зачарованому лісі з іграшковими друзями, а зараз став заручником офісу і бранцем буркотуна начальника. Крістофера Робіна змушують звільнити когось зі штату, в його руках опиняються долі людей, а чуйний чоловік не може навіть розібратися з проблемами удома. Його сім'я давно чекала проведення спільного уїк-енду, оскільки через заробітки голова сім’ї абсолютно забув про дружину і дочку. І тепер він змушений повідомити неприємну новину: вихідні скасовуються, так як йому доведеться попрацювати понаднормово. Щоб зібратися з думками після від'їзду близьких, замучений службовим обов'язком і почуттям провини герой пішов у міський парк, де несподівано зустрів... Вінні-Пуха! Його давній друг і за сумісництвом шанувальник меду погладшав, але в цілому не змінився. Спочатку здоровий глузд прийняв ведмежу фігуру за оману, однак вже скоро Крістофер переконався в реальності товариша. Як повідомив Вінні, він розгубив всіх приятелів, і Робін зобов'язаний йому допомогти в пошуках старої компанії! 
Якщо зацікавив трейлер, переглянути фільм повністю можна за посиланням: https://uakino.club/filmi/genre_comedy/7257-krstofer-robn.html

Немає коментарів:

Дописати коментар