четвер, 12 листопада 2020 р.

Пропонуємо переглянути фільм усією родиною!

Наша країна, як і увесь світ, переживає нелегкий період у зв’язку з пандемією. Зараз як ніколи важливо намагатися зберігати оптимізм. Кожен сам вибудовує свій гарний настрій. І допомагає нам у цьому спілкування з рідними. Пропонуємо усією родиною переглянути фільм «Поліна і таємниця кіностудії» режисера Оліаса Барко, знятий у 2019 році.
Як сказано у описі фільму на сайті kinofilms.ua, «Поліна, дівчинка одинадцяти років, як і багато дітей її віку, пристрасно вірить в силу чаклунства. Вона бажає дізнатися історію своєї родини і тому вирушає в небезпечну подорож у світ пригод. На цьому шляху дівчинка хоробро зустріне труднощі і небезпеки, але не зверне зі свого шляху, бо вона вірить у неможливе і переконана, що добро обов'язково переможе».
У «Поліні» задіяні українські та європейські актори. Зокрема, зірка французького кіно Жан Рено та український спортсмен Василь Вірастюк.

Частиною музичного супровіду цього фільму стала композиція «Ніхто не сам». Спеціально для нього Дмитро Шуров (Pianoбой) разом з гуртом Open Kids записали оригінальний саундтрек.
Якщо вас зацікавило українсько-бельгійсько-французьке фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», переглянути його ви зможете за посиланням:

Немає коментарів:

Дописати коментар