четвер, 24 грудня 2020 р.

Різдвяний кіноперегляд

До новорічних свят залишилося близько тижня, а для тих, хто святкує Різдво за західним обрядом, вони вже починаються. Отже, саме час подивитися всією родиною гарні різдвяні фільми. Звичайно, можна вкотре передивитися «Один вдома». А можна обрати й іншу історію. Наприклад, одну з тих, які ми пропонуємо у цій підбірці. 

«Щасливого Різдва!»/ Last Christmas (2019 рік)
Головна героїня, на ім'я Кейт вже давно не вірить в дива. Прозаїчні будні молодої леді з раннього віку почали походити на рутину, де необхідно лише думати про те, як добути кошти на існування, і протягнути ще один, нічим не примітний день. Кейт доводиться крадькома спостерігати за щасливими покупцями магазину, де вона працює звичайної продавщицею. Посмішки відвідувачів, обтяжених передсвятковими клопотами, здаються бідоласі чимось далеким. Засмучену дівчину несподівано помічає дуже симпатичний хлопець. Він сказав незнайомці пару компліментів і запросив на побачення. Та Кейт насторожується. Колишні помилки і розставання починають нагадувати їй про марність буття. Чи зможе нещасна героїня довіритися і, нарешті, знайти в шанувальнику благородного обранця, або ж зруйнує невірним вчинком подарунок долі, вирішувати тільки їй.
Якщо вас зацікавив цей фільм, переглянути його можна за посиланням: https://kino4ua.net/1577-schaslivogo-rzdva.html 

«Хроніки Різдва»/ The Christmas Chronicles (2018)
Кейт і Тедді, як і всі маленькі діти, щиро вірять в існування Санта-Клауса. Якщо раніше малеча мріяла побачити Санту своїми очима, то у сучасних дітей план більш грандіозний - зуміти зняти різдвяного діда на камеру. Адже навряд чи дорослі повірять, що Санта дійсно приходив, якщо про це просто розповісти. Втім, встигши подорослішати, Тедді вже не згадує про чарівника в червоній шубі, розуміючи, що це казки для малюків. Бажаючи довести братові зворотне, Кейт вирішує пред'явити йому відеодокази і чи не шантажем переконує допомогти їй. Тоді брат з сестрою навіть уявити не могли, чим завершиться їхній задум…
Якщо вас зацікавив цей фільм, переглянути його можна за посиланням: https://kino4ua.net/413-hronki-rzdva.html 

«Ельф»/Elf (2008) 
Коли Бадді Хоббс був зовсім маленьким, він жив у дитячому будинку. Якось раз на Різдво, через власну цікавость він опинився всередині мішка Санта Клауса і вирушив разом з ним на Північний Полюс. Там хлопчиська усиновив і взяв до себе жити один з ельфів Санти. Подорослішавши, Бадді приймає рішення знайти свого справжнього батька. Тільки от, коли він все-таки його знайшов, виявилося, що Бадді абсолютно не потрібен батькові, і його хвилює тільки бізнес. Однак містер Хоббс все ж спромагається познайомити хлопця з мачухою і зведеним братом. Провівши більшу частину життя на Північному Полюсі, Бадді не має ні найменшого уявлення про життя в місті і про те, як себе потрібно вести. Це призводить до великої кількості смішних і курйозних ситуацій. Але Бадді все одно, адже основне його завдання – повернути людям віру в Різдво.
Якщо вас зацікавив цей фільм, переглянути його можна за посиланням: https://kino4ua.net/1187-elf.html 

«Реальне кохання»/ Love Actually (2003)
Цей фільм можна сміливо назвати ліками від поганого настрою і депресії. Сюжет складається з дев'яти історій, котрі розвиваються паралельно. Дія фільму відбувається в кінці 2003 року, починаючись за 5 тижнів до Різдва. Кульмінація всіх сюжетів припадає на святвечір, коли дія фільму химерним чином переплітає між собою всіх персонажів. Основний сенс і основна фраза фільму: «Любов навколо нас» / «Любов реальна всюди» (Love Actually Is All Around). Головними героями картини є абсолютно всі персонажі, у фільмі немає ставки на участь головних героїв – зірок. Картина починається і закінчується в аеропорту Хітроу. В епілозі зустрічаються всі герої. Одні летять у відпустку або в медовий місяць, інші зустрічають прибулих.
Якщо вас зацікавив цей фільм, переглянути його можна за посиланням: https://kino4ua.net/1656-realne-kohannya.html 

Немає коментарів:

Дописати коментар