середу, 3 березня 2021 р.

Зустріч з письменницею Тетяною Руменко

 3-го березня, у Всесвітній день письменника, у стінах Центральної міської бібліотеки ім. Ганни Світличної пройшла творча зустріч з письменницею, мамою, засновницею власного видавництва Тетяною Руменко.
На захід завітали учні початкових класів школи №17 м. Павлоград. Письменниця поділилася з дітлахами яскравими розповідями про свої перші творчі кроки та про те, що саме надихнуло її поринути у світ літератури. Юні читачі із захопленням слухали про героїв книг письменниці – маленьку буру ведмедицю Квіточку з казки «У пошуках зимового сну» та про буркотливого і хитрого єнотика Фирка з історії під назвою «Супер’єнот Фирк». Діти були у захваті від неймовірних, яскравих та надзвичайно цікавих книг, адже теми, які порушує письменниця, є дуже важливими у наш час. Справа у тому, що книги з серії «Життя» - це не просто казки для дітей; це справжні екологічні проекти, які вчать нове покоління цінувати те, що дарує нам природа.
Крім того, пані Тетяна підготувала для захоплених слухачів веселу і водночас дуже повчальну та інформативну вікторину, за участь у якій учні отримали чудові призи. Приємним та цікавим бонусом став екомайстер-клас, на якому дітлахи разом з письменницею висадили в горщички маленькі насінинки Павловнії.
Зустріч з письменницею-землячкою залишила в серцях дітей тепло та радість від приємного спілкування, а також бажання прочитати якомога більше чудових книг від сучасних авторів.


Немає коментарів:

Дописати коментар