середу, 2 червня 2021 р.

«Кольорове дитинство» у бібліотеці

1 червня наші улюблені користувачі ЦМБ (родини з дітьми) завітали до Бібліомайстерні на веселу ігротеку «Кольорове дитинство», присвячену Міжнародному Дню захисту дітей.
На маленьких відвідувачів чекали різнокольорові ігри, ерудит-конкурс казок, призи та солодощі.
А ви пам’ятаєте кольори веселки? Разом з Художником та його помічницями ми грались у веселкові ігри та пригадували її кольори.
Свято 1 червня важливе для дітлахів. Турбуючись про долю дітей (бо чужих дітей не буває) у листопаді 1949 року у столиці Франції Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок і було засноване це міжнародне свято – День захисту дітей!
К нам на свято прийшла юристка Павлоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Галина Некоз – людина, яка вміє та знає, як захищати права людей, дітей та дорослих.
Разом з нею маленькі учасники свята та їх батьки згадували про права дитини.
Подарунком для всіх стало привітання від акторів естрадного театру «Елен» КПНЗ ЦПР Кирило Штонда та Кіріанна Улащик (керівник Олена Ватуля) та чудова фотосушка «Світ дитинства».
Зі свята малеча понесла до дому чарівні повітряні кульки – подарунок від ТЦ «Гулівер».
Сучасна бібліотека – місце де тепло та затишно, куди можна прийти почитати книжку, переглянути фільм, поспілкуватися, разом з родиною провести своє дозвілля.
Слідкуйте за нашими анонсами та приходьте. Чекаємо на вас.


Немає коментарів:

Дописати коментар