пʼятницю, 21 січня 2022 р.

Будемо з новими книжками!

У 2021 р. Центральна дитяча бібліотека міста Павлоград взяла участь у Програмі поповнення фондів публічних бібліотек від Українського інституту книги. Цей проєкт реалізується УІК вже четвертий рік поспіль. Завдяки йому українці в усіх куточках нашої держави мають безкоштовний доступ до якісної, сучасної та актуальної літератури в бібліотеках України.
Павлоградські бібліотеки вже вдруге отримують безкоштовну літературу від УІК в рамках цього проєкту. Минулого року Центральна міська бібліотека ім. Г.П. Світличної отримала 317 екземплярів нових книжок. А у січні цього року Центральна дитяча бібліотека – 439 примірників нової цікавої літератури з різної тематики.
Наша ЦДБ увійшла до переліку 22 бібліотек Дніпропетровської області, які були обрані переможцями у конкурсному проєкті УІК. Всього нові книжки отримують 616 бібліотек по всій Україні.
Надзвичайно приємно, що у переліку книг, які закуплено для поповнення бібліотечних фондів є книги нашої землячки Тетяни Руменко «Супер’єнот Фірк» та «Магічна зброя панчохоїдів».Чудові, яскраві, гарно ілюстровані вони дуже потішать дотепними історіями юних книголюбів.
Книжкові новинки вже поступили у відділ обробки Павлоградської МЦБС і найближчим часом поповнять фонд дитячої бібліотеки, зустрінуться зі своїми маленькими користувачами.
О.Антоненко,
завідувачка відділу комплектування та обробки КЗ «ПМЦБС»



 

Немає коментарів:

Дописати коментар