четвер, 24 листопада 2022 р.

Бібліотекарі відвідали важливий тренінг

23 листопада працівниці Центральної міської бібліотеки завітали до Волонтерського ХАБу ГО "Центр інноваційного розвитку "Персона", де відбувався тренінг на дуже важливу тему сьогодння «Ризики вибухонебезпечних предметів» від Данської Ради у справах біженців (DRC) - неурядової, політично нейтральної гуманітарної організації, яка захищає інтереси біженців та внутрішньо переміщених осіб.
Під час тренінгу бібліотекарі отримали багато корисної інформації про ризики вибухонебезпечних предметів, їх види, а також про те, як діяти у небезпечних ситуаціях, як пересуватися місцевістю, де проходив чи проходить збройний конфлікт. Це дає можливість донести цю інформацію до ширшого кола користувачів бібліотеки під час майбутніх заходів.
Також працівниці ЦМБ долучилися до плетіння маскувальних сіток. Тож запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до роботи волонтерського центру, бо зараз найменший вклад кожної людини прискорює нашу спільну перемогу.
Волонтерський ХАБ ГО "Центр інноваційного розвитку "Персона" знаходиться за адресою вул. Полтавська, буд. 129, офіс 102, телефон для довідок +380990422508, +380503625176 Олена Кочанова.

Немає коментарів:

Дописати коментар