вівторок, 21 лютого 2023 р.

Бібліотека - місце добра та допомоги

Місто Павлоград продовжує співпрацю у рамках Програми «Інтеркультурні міста». Павлоградська міська централізована бібліотечна система за фінансової підтримки м. Ставангер у 2022 році реалізовувала проєкт «Від серця до серця», завдяки якому діти та родини ВПО отримали інформаційну, консультативну, психологічну підтримку та дієву допомогу щодо адаптації у новій громаді.
Продовженням співпраці з м. Ставангер у 2023 році буде втілення соціально-культурного проєкту «Бібліотека – місце добра та допомоги», мета якого здійснення арт-терапевтичної діяльності з елементами ігротерапії, спрямованої на подолання психотравматичного напруження, спричиненого війною серед мешканців міста різного віку та родин ВПО. Центральною міською бібліотекою було придбано новий яскравий ігровий інвентар та матеріали для майстер-класів.
Громада м. Павлограда висловлює щиру вдячність за підтримку та фінансову допомогу норвезьким друзям з м. Ставангер та особисто координатору української мережі Інтеркультурних міст, експерту ради Європи пані Ксенії Ховановій-Рубікондо.


Немає коментарів:

Дописати коментар