пʼятницю, 17 березня 2023 р.

Безмежна вдячність за красу

Нещодавно  Центральна міська бібліотека отримала чудові картини у подарунок - авторську роботи Кіріцева Вадима Геннадійовича «Дорога в осінь» та «Лебедина осінь».
За професією Вадим Геннадійович лікар-терапевт. У свої 77 років він разом з родиною був вимушений покинути рідне місто Курахове та свою лікарню, де завідував терапевтичним відділенням, а його картини прикрашали стіни лікарні та надихали пацієнтів.
Зараз Вадим Геннадійович проживає у нашому місті та продовжує працювати в клініці «Отікон» за фахом. Розрадою для нього завжди був живопис, тому і сьогодні продовжує займатись улюбленою справою: реставрує ікони, пише картини та залюбки ділиться з нами своєю творчістю, адже являється активним читачем нашої бібліотеки та другом! Раніше ми вже отримували у подарунок авторські портрети Лесі Українки, Тараса Шевченко та Ганни Світличної, які прикрашають зали бібліотеки. Читачі та відвідувачі гідно оцінили творчість Вадима Геннадійовича, адже всі його роботи дуже теплі та душевні і викликають бажання знов і знов милуватися ними.
Бібліотекарі та відвідувачі ЦМБ вдячні за приємне знайомство та спілкування з В.Г.Кіріцевим, за щирі подарунки та можливість бути причетними до цього дива! Шановний Вадим Геннадійович! Бажаємо вам творчого натхнення на довгі щасливі роки! Сподіваємося побачити нові роботи та побувати на ваших майбутніх виставках!

Немає коментарів:

Дописати коментар