четвер, 30 жовтня 2014 р.

Урок мужності "Тих днів не змеркне слава"

29 жовтня 2014 року у Павлоградській міській бібліотеці відбувся захід присвячений 70-тій річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. Ведуча заходу привітала усіх присутніх зі святом та подякувала що завітали до бібліотеки. Разом з гостями згадали тих, кого нема з нами, хто навічно залишився молодим, визволяючи рідний край від ворога.
На урок мужності завітала гостя, Павлоградська поетеса Рильська Ольга Петрівна, учасниця літературної студії «Культурне єднання», яка своїми чуттєвими віршами «Павлоград», «День Перемоги», нагадала про ті часи смутку, жалю та скорботи. Присутні поставили декілька запитань поетесі, на які вона радо відповіла.
Під звук метроному студенти технікуму пом¢янули загиблих родичів, дідів та прадідів хвилиною мовчання під час якої вони передавали один одному свічу пам¢яті. Запрошені з цікавістю переглянули фільм «Берег лівий – берег правий» з серіалу «Серце України», який розширив знання глядачів про історію рідного краю та дав привід замислитись.
На останок бажаючі переглянули книжкову виставку «Тих днів не змеркне слава», на якій було представлено фото минулих років, листи наших захисників та цікаві книжки про рідний край у роки війни. Додатком до виставки стала фото-сушка світлин воєнних років.

Немає коментарів:

Дописати коментар