понеділок, 18 травня 2015 р.

Свято Матері "Вірші для мами линуть увись"

Красень травень заквітчав землю веселковими барвами квітів, соковитою зеленню трав, теплом і щирістю погожих днів. Весняний настрій завітав і до бібліотеки. 17 травня  в мистецько-краєзнавчій залі було гамірно та звучав сміх. Це зібралися на чергову зустріч майстрині клубу “Чарівниця”. Сьогодні на них чекав сюрприз. 

Привітати жіночок з днем Матері завітали щироголосі віщуни весняного настрою, молодості і любові – учасники культорологічної студії “АРТ-Толока”. Із вуст Анастасії Леженцової, Джахнаві Дмитрієвої, Владислава Кулішова, Анастасії Мельник звучали поетичні перлинки про матусю. Вірші і музика, чудові слова і посмішки – все було присвячене мамам і бабусям. Кожна матуся-рукодільниця отримала в подарунок не тільки вірш, а й квіти. Неабияку зацікавленість присутніх визвала віртуальна мандрівка “Експресія несподіваних вражень” від бібліотекарів абонементу. З жартами та посмішками заповнювали рукодільниці анкету “Чарівна мить”, запропоновану бібліотекарем Галиною Вовк. 
Зустріч закінчилася щирими оплесками та чаюванням у приємній і близькій компанії. Чудові хвилини, проведені у світлиці бібліотеки, надовго запам`ятаються чарівницям.

Немає коментарів:

Дописати коментар