понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Бібліотеки Павлограда святкують

30 вересня у центральній міській бібліотеці бібліотекарі павлограда святкували Всеукраїнський День бібліотек, 40-річчя Централізованої бібліотечної системи та 70‑річчя центральної дитячої бібліотеки.

Невипадково біля пам’ятника М. Хижняку зустрічала гостей та колег директор Павлоградської МЦБС – Бондаренко Ліліана Миколаївна, бо у 1976 році навпроти, через дорогу, знаходилась будівля, яка і стала центральною бібліотекою Павлограда.Несподіванкою став запальний проффлеш у виконанні працівників центральної міської бібліотеки.

Продовжилося свято у читальній залі бібліотеки. На святі були присутні вельмишановні гості: народний депутат України Мартовицький Артур Володимирович, депутат Дніпропетровської обласної ради Пономарчук Микола Савелійович, заступник міського голови Шуліка Олена Олександрівна, начальник відділу культури Селіна Вікторія Миколаївна  та начальник відділу охорони здоров’я Герасименко Олена Олександрівна.
Лунали поздоровлення, щірі побажання, теплі слова, музичні привітання. Бібліотечна система Павлограда отримала від Артура Володимировича омріяний подарунок – мультимедійний проектор та екран.
Протягом всього свята бібліотекарі Центральної міської бібліотеки ламали стереотипи, доводили, що мислять креативно та нестандартно, що бібліотека – це не лише місце, де зберігаються книги...

Немає коментарів:

Дописати коментар