вівторок, 11 жовтня 2016 р.

Оновлюємось для Вас...

На сьогодні інноваційні “фішки” бібліотек – вільний доступ і зонування. Саме цей принцип став основою реорганізації абонементу. Це дало можливість зробити відділ «видимим» для читачів. 
Ми створили дитячий куточок «Книголюбчики», де діти можуть читати, грати, відпочивати. Тому коли мама вибирає книги, дитина зайнята улюбленими справами. 

Для користувачів, які навчаються, а це здебільшого підлітки, до уваги територія «101 книга до 30﷓ти» В ній зібрана література для навчання, самоосвіти, відпочинку, а якщо не зміг знайти потрібне, до уваги книги, які можна скачати на телефон, планшет тощо.. 
Пропонуємо усім бажаючим долучитися до нового світового тренду – «шелфі» і створити свій неповторний образ на фоні книжкових полиць.
Додають оригінальності і креативності намальовані на дверях книжкові полиці. А допомогла здійснити цю мрію студентка архітектурного факультету ХНУБА Смоліна Христина.
Завітайте всією родиною до сімейного куточку «Дім без книги, день без сонця», де у затишній атмосфері, біля імпровізованого каміну ви зможете переглянути улюблені фільми і мультики. 
 В відділі створені стенди соціальної інформації «Павлоград Інфо», «Знай наших. Депутатський корпус мкр. Центральний», «Варто знати», де кожен знайде для себе щось важливе.
У нас на абонементі – усе нове, цікаве і рейтингове! 

Немає коментарів:

Дописати коментар