понеділок, 21 травня 2018 р.

Травнева зустріч майстринь клубу «Чарівниця»

20 травня відбулася чергова зустріч творчих жінок клубу народних умільців «Чарівниця». Як завжди, спочатку жваве спілкування, перегляд журнальних новинок та творчий обмін досвідом. 
Цього разу на майстринь чекало підведення підсумків березневого конкурсу «Твої очі як зіроньки ночі». За результатами голосування користувачів бібліотеки переможцями конкурсу були визнані – Валентина Вареник та Наталія Петрушенко. Їх було нагороджено дипломами. Не залишились поза увагою і інші учасниці конкурсу. Всі вони отримали подяки за активну участь у виставці. 
Наступна зустріч чарівниць відбудеться після літніх канікул, у вересні. А ми чекаємо на нових членів, які сподіваємося, привнесуть щось цікаве у життя нашого клубу. Адже, рукоділля - найкращі ліки від стресу. За заняттям улюбленою справою відпочивають і думки, і тіло. Тож, якщо ви творча особистість і любите робити щось власними руками, то беріть ваше вишивання, в'язання, орігамі чи будь-які інші вироби та приходьте приємно провести час в гарній компанії. Обмін навичками та ідеями вітається!

Немає коментарів:

Дописати коментар