четвер, 19 грудня 2013 р.

Різдвяний салон 2013

Ось і настала зима зі своїми морозами і заметілями. Дерева, ялинки і будинки вкрилися снігом, накинувши зимові шапки. А ще зима привела за собою цілу низку радісних свят. 19 грудня на День Святого Миколая о 12 годині в мистецько-краєзнавчій залі ЦМБ був відкритий “Різдвяний салон 2013”. Цій події була присвячена невеличка виставка вишитих робіт учасниць клубу. Свої роботи надали – Носач Н. В., Мартинюк М. М., Вареник В. М., Яглінська О. М. 

До майстринь на свято завітали маленькі учасники естрадної студії “Елен”. Вони порадували майстринь віршами про Миколая: “День подарунків”, “До святого Миколая”, “Святий Миколай” і віршами про чарівницю-зиму: “У грудні”, “Снігова баба”. В подарунок від вишивальниць діти отримали солодощі.

Зі своєю бабусею, Міщенко Л. І., активною учасницею клубу, на свято завітала її онука – Софійка. Дівчинка під акомпанемент гітари виконала для майстринь декілька пісень про зиму.

А бібліотекар відділу – Вовк Г. М. приготувала для гостей цікаву розповідь про грудневі свята, про те як раніше на Україні їх відзначали.
Закінчилося свято чаюванням.

Немає коментарів:

Дописати коментар