четвер, 12 грудня 2013 р.

Відкриття території вільного спілкування – “Библиотечные посиДЕЛОчки”

Всім мешканцям міста Павлограда і читачам, 12 грудня, у переддень Нового року, Центральна міська бібліотека зробила незвичайний подарунок. На юнацькому абонементі відбулося відкриття території вільного спілкування – “Библиотечные посиДЕЛОчки”. На “посиДЕЛОчки” були запрошені учні ЗОШ № 17. 
Сучасна бібліотека вже не розглядається як простий пункт видачі книг. Хоча, вона без сумніву, є одним із найбільших надбань цивілізації. Без неї неможливо уявити розвиток науки, освіти чи культури. Саме вона – інформаційна основа високо розвинутого демократичного суспільства. Але в епоху електронних книг, мобільного зв’язку, цифрових технологій звички і смаки користувачів бібліотеки значно змінилися. Отже, змінилися користувачі Центральної міської бібліотеки м. Павлограда – потрібно змінюватися і бібліотеці. 
З цього дня тут можна буде: з комфортом почитати, послухати музику, попрацювати над проектами, пограти, порукодєльнічать, зустрітися з цікавими людьми і взагалі дізнатися багато цікавого.
Це місце для творчого розвитку молодих поетів і прозаїків, художників і фотографів і для всіх павлоградців, які хочуть отримати море задоволення від спілкування з друзями.
Тут для всіх безкоштовний Wi-Fi. Територію вільного спілкування вже освоїли Рукодільниці клубу “Майстрині” під керівництвом чудової жінки-майстрині на всі руки – Маковецької Людмили Василівни. Гості побачили дефіле учасниць клубу в нарядах власного виготовлення. 
Літературна студія “Промінчіки Парнасу”, під керівництвом павлоградських письменників Демуза Дмитра Петровича та Кузіної Світлани Борисівни, передають свою майстерність юним даруванням. 
Культорологічна студія «Арт-Толока», представники якої, Гакк Михайло та Дейна Стас порадували гостей власними віршами і піснями під гітару.
 В гості на “посиДЕЛОчки” прийшли: Перекрестова Наталля Іванівна, знавець східної танцювальної естетики, яка дала майстер-клас з танцю живота для дівчат 10‑А класу. Болсуковскій Андрій – власник “Чайної лавки” розповів багато цікавого про чай і запропонував в майбутньому влаштувати День чаю. Лимаренко Тетяна Валеріївна психолог, була дуже зацікавлена відкриттям такої території в бібліотеці і запропонувала провести декілька зустрічей за темеми, які хвилюють сучасну молодь. Урсуляк Сергій Іванович павлоградський бард, зі своєю ученицею  учасницею рок-групи виконали декілька пісень.
Наприкінці заходу свої побажання та пропозиції на адресу території вільного спілкування висловила начальник відділу культури міста Павлограда – Ломанова Ірина Михайлівна, а директор ЦМБ – Бондаренко Ліліана Миколаївна запропонувала всім стежити за афішами заходів, які будуть проходити на території “посиДЕЛОчек”, на блозі ЦМБ і попросила всіх охочих залишити свої пропозиції щодо майбутніх зустрічей на фліп-чарті.
Всі гості отримали солодкі подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар