неділю, 15 лютого 2015 р.

"День святого Валентина - європейське свято"

Нещодавно всі ми відсвяткували день святого Валентина, який офіційно є святом європейським, але без сумнівів, давно вже став також і українським. Не оминула ця подія і територію вільного спілкування “посиДЕЛОчки” у юнацькому відділі. 15 лютого, у вечір всіх закоханих, в бібліотеці зібрались представники різних поколінь – “и стар и млад”!

Спочатку ведуча – бібліотекар юнацького відділу, розповіла присутнім про те, як сьогодні відзначають цей день в різних странах, адже святкувати його це насамперед європейська традиція. 
Не обійшлося на цьому вечорі й без веселих конкурсів, що зазвичай проводяться у день святого Валентина. Так, на конкурсі пантоміми всіх дуже зворушили та водночас змусили від душі посміятися наймолодші учасники, які, не дивлячись на свій вік, вже готові примкнути до рядів закоханих. А от у літературному конкурсі з найбільшим задоволенням приймали участь глядачі старшого віку, які скоріше і вірніше відповідали на всі запитання ведучої. 
Свято закінчилося тематичним майстер-класом з виготовлення валентинок, які учасники заходу з радістю присвятили своїм коханим та друзям. 

Немає коментарів:

Дописати коментар