понеділок, 23 лютого 2015 р.

ММЦ “ЗМІ” – пізнання триває

І знов у юнацькому відділі переповнений зал – це зібрались на чергове заняття юні журналісти – члени молодіжного медіа-центра “ЗМІ”. Цього разу вони поповнили свій багаж знань в області мистецтва фотографування. Майстер-клас для них проводив відомий павлоградський фотохудожник Вадим Шальський. 

В наш вік електронікі існує багато різних приладів для миттєвої “зупинки хвилини” Здається – натискай на кнопку – і фото готово. Але, щоб зробити гарну, якісну та оригінальну фотографію цього не достатньо. Потрібно правильно обрати ракурс, визначити певний кут падіння світла та вловити необхідний момент. Саме про це і розповів присутнім Вадим.
Але з найбільшим захватом клубівці слухали історії про екстримальні зйомки, які доводилося робити фотохудожнику. Наприклад, про те, як Вадиму пощастило втілити в життя свою заповітну мрію – зняти наше місто з висоти пташиного польоту. До речі, ці неповторні кадри увійшли в книгу його дружини – письменниці-краєзнавця, члена Національної спілки журналістів Євгенії Шальської “За фасадом истории”, яку можна побачити на виставці юнацького абонемента “Бібліотечний журфікс”.
В процесі відеопрезентації авторських фотографій Вадим продемонстрував різні категорії фото, ознайомивши юних журналістів з деякими секретами оброблення кадрів та підказав найкращий сайт, де можна навчитися мистецтву фотошопа. 
Розійшлися юні журналісти, не приховуючи свого задоволення від проведеного для них майстер-класу. До того ж, цього разу кожен з них отримав іменний бейдж юного журналіста з емблемою молодіжного центра! 

Немає коментарів:

Дописати коментар