понеділок, 25 травня 2015 р.

“Бібліоінтерв’юшки” с Ганною Смирновою пройшли на “УРА”!

Писати статті потрібно за допомогою дієслів, а не прикметників”, – цією неординарною фразою Ганни Смирнової почалося чергове заняття Молодіжного медіа-центру “ЗМІ”. 21 травня головний редактор суспільно-політичної газети “Західний Донбас” Ганна Борисівна Смирнова провела для юних журналістів тренінг-лекцію “Бібліоінтерв’юшки!. Головною особливістю цього заходу була надзвичайно тепла і невимушена атмосфера, юнаки та дівчата почували себе розкуто і тому схоплювали на льоту все, що розповідала їм профі. 
Відома журналістка розкрила присутнім секрет грамотної підготовки і написання інтерв'ю, розповіла, яких запитань слід уникати. Підказала, з ким можна поговорити, щоб інтер'ю було цікаво читати різновікової категорії. Але найцікавішим виявився незвичайний майстер-клас, з допомогою якого учні на практиці зрозуміли, що таке журналістський стиль. 
На прощання Ганна Борисівна запросила учасників “ЗМІ” відвідати редакцію “Західного Донбасу”, де безсумнівно є на що подивитися і чому повчитися юним журналістам.

Немає коментарів:

Дописати коментар