середу, 30 березня 2016 р.

"Не заганяймо себе у будні" лірично-сімейні настрої в читацькій приймальні “Тет-а-тет”

     Справі – час, а відпочинку – вихідні. Частенько ми розмірковуємо саме так. Весь тиждень вперто «вантажимо» себе на робочому місці, а з приходом вихідних починаємо вантажити себе вдома! Генеральне прибирання, закупівля продуктів у магазині, візити до образливих родичів... Чому на вихідних ми втомлюємося більше, ніж у будні на роботі?
Як правильно відпочивати, щоб понеділка зустрічати у всеозброєнні?
На всі ці питання, протягом місяця, намагалися знайти відповідь відвідувачі читацької приймальні “Тет-а-тет”. І кожен з них розповів як проводить свій вільний час, щоб відпочити та розважитись. Так, читач Корнієнко М.М. з задоволенням відвідує виставки картин, ляльок які проходять в бібліотеці та відвідує клуби за інтересами. 
Ярошук І. із задоволенням приходить на презентацію виставок.
Леонтьєва В.В. дарує всім свою чарівну посмішку, а онука з донькою роботи виготовлені власноруч – квіти, ялинку та ін. Творча родина… 
Вансович Л. Г. допомагає в навчанні своєї онуки. Разом читають не тільки класичні твори, а й різні глянцеві журнали про моду та кулінарію.
Сподіваємося, що приклади наших читачів про те, як правильно відпочивати, вам допоможуть і ви завжди будете сповнені сил, енергії і гарного настрою.







Немає коментарів:

Дописати коментар