понеділок, 7 березня 2016 р.

I знову “Грають Тiльки Дами”...

Із ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.
Саме з цієї нагоди 6 березня члени клубу “КРИТики” зібралися в читальному залі бібліотеки, адже для найдорожчих та гаряче любимих жінок Всесвітній рух інтелекту вже ввосьме проводить тематичний синхронний турнір “Играют только дамы”.
Керівник клубу Людмила Балаба зі своїм чарівним помічником гаряче привітала присутніх, висловила подяку авторам ігрового пакету та побажала успіхів у грі.
У змаганнях представниць прекрасної половини обтяженого інтелектом людства у нашому місті взяли участь 7 команд, об’єднавши гравців обох статей.
Зі сміхом і жартами відповідали клубівці на питання турніру.
У запальній боротьбі перемогу отримали представниці чарівної половини людства – команда бібліотеки “Ліберея”. Друге і третє місце з відставанням у п’ять балів поділили між собою суто чоловіча команда “Система Си” та змішана – “Сальто Делчева”. Молодші члени клубу – команди “GreenSun”, “Орлан” і “Пентагон”, хоча і не вибороли почесні місця, але теж отримали чимало задоволення.
Наприкінці гри серед гравців-жінок було короновано наймудрішу. Цього року титул “Василіси Примудрої” отримала Олена Зюбан, не тільки чудовий гравець, але і поважний тренер команди молодих інтелектуалів.

Немає коментарів:

Дописати коментар