четвер, 23 лютого 2017 р.

Історія вугільного регіону Придніпров`я в книзі Г. Бароненка «Генералы угольного края»

22 лютого, у бібліотеці було презентовано книгу Г. Бароненка «Генералы угольного края». 
Георгію Петровичу – 80, але він завжди енергійний, завжди в справах і турботах. Він скрізь: в історії і на виробництві, в творчості і в мистецтві, а ще він практично єдиний літописець освоєння Західного Донбасу. Герої нарисів і замальовок – це люди, які долучили свої мрії, задуми, старанність рук та неспокій серця до становлення нового вугільного краю на Павлоградщині.

На презентацію книги завітали представники влади, поважні гості, які привітали автора та побажали подальшої успішної праці.
Безпосередні учасники грандіозних звершень, слава і гордість Західного Донбасу – В.О. Калембет та М.Р. Непоп висловили автору вдячність за проведену велику роботу, небайдужість до історії свого краю. 
Музичним доповненням до презентації стали пісні від творчого колективу «Фаетон», а від учасників естрадного театру «Елен» прозвучали щирі та зворушливі вірші.
Колись тут постав Західний Донбас, але час не зупинити. Життя перегортає роки нового тисячоліття. Справа за молоддю. Автор книги подякував всім за теплі слова, а молодому поколінню побажав – йти тільки вперед, щоб побачити нові сторінки історії саме тут, на землі Західного Донбасу.

Немає коментарів:

Дописати коментар