четвер, 23 березня 2017 р.

Літературна дуель «Мелодія весни поезія кохання»

Щороку, у березні, наша бібліотека наповнюється приємними клопотами, які пов’язані з проведенням традиційного свята – Всесвітнього дня поезії. У цей день, ми запрошуємо всіх бажаючих, у творчий політ поетичного слова. 

Не став виключенням і цей рік. 22 березня поціновувачі поезії з Павлограда і Тернівки завітали до бібліотеки на літературну дуель «Мелодія весни, поезія кохання». Дуелянтами стали учасники літературних клубів – «Культурне єднання», «Мастерство и вдохновение», «Фенікс», студії імені Шутя, та письменницького дому «Дивосвіт». Ми ще раз переконалися наскільки павлоградці талановиті і неповторні в своїй творчості! Вони подарували всім присутнім неповторний світ поетичної сповіді. Звучала лірична поезія – Т. Шевченка, Л. Костенко, В. Сосюри, власні вірші павлоградських поетів. Прекрасним доповненням став виступ барда – Сергія Урсуляка та його музична імпровізація на колективно створений вірш про поезію та кохання. 
Захід пройшов цікаво і невимушено, почута поезія піднесла присутніх духовно та збагатила новими відчуттями. Кожний знайшов в ній щось своє, близьке і зрозуміле, а головне, що всім сподобалось, всі отримали море позитивних емоцій від такої різної, але такої прекрасної поезії! 

Немає коментарів:

Дописати коментар