четвер, 9 березня 2017 р.

Літературна година «Голос душі Українського народу»

Кожного року ми відзначаємо Шевченківські дні. Линуть над світом вірші та пісні, написані Шевченком. Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково: щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим, неповторним. Тарас Григорович Шевченко – велика і невмируща слава українського народу. У його особі український народ ніби об’єднав найкращі сили й обрав співцем своєї історичної слави та гіркої долі.
9 березня у центральній міській бібліотеці відбулася літературна година «Голос душі Українського народу» на яку завітали студенти технікуму зі своїми творчими подарунками. 
Степаненко Ала і Заремба Микола Анатолійович розповіли багато цікавого з життя великого Кобзаря. Кириченко Марія Андрієвна з Артуром Данилюком виконали чудовий вірш «Спи Тарасе». Вперше відвідала і прийняла участь у заході Тетяна Верба, розповівши присутнім про постать Шевченка у творах інших письменників і поетів. Чарівні дівчата з естрадного театру «Елен» стали справжньою окрасою заходу. Вірші у їх виконанні були сповнені натхнення і любові до творчості Т. Г. Шевченка. Доповненням заходу стала книжкова виставка «Тарас Шевченко – України син» на якій були представлена література, яка висвітлює життя видатного поета, його любов до мистецтва і жінок. На останок присутні разом з гостями заходу зробили фото на пам'ять.

Немає коментарів:

Дописати коментар