четвер, 22 березня 2018 р.

Поетична перекличка «Поезії чарівні звуки»

Поетична орбіта Павлограда багата на таланти. В нашому місті працює декілька літературних клубів. І для них вже стало доброю традицією 21 березня збиратися в стінах нашої бібліотеки, щоб відзначити Всесвітній день поезії. В цей день ми відійшли від традиційного читання віршів, це ми робили кожний рік і мабуть це стало трішки нудно. Цього разу літературні клуби зібралися, щоб позмагатися. Команди «Дивограй» - письменницького дому «Дивосвіт», «Червоні вишні» - літературної студії «Культурне єднання», «Уголек» - літературної студії ветеранів ПШС, «Романтики» - студії імені Миколи Шутя при літературному клубі Дмитра Федоренка намагалися довести глядачам та журі, що вони гідні носити звання поета.

В залі панувала невимушена атмосфера, тут об’єдналися поезія і гра, слово і азарт, інтелект та емоції. До змагань долучилися і глядачі. Відповідаючи на запитання літературної вікторини, вони принесли своїм улюбленим командам додаткові бали.
Не варто й казати, як важко було журі вибрати кращих, адже всі команди проявили свій талант по-своєму, індивідуально та яскраво. З невеликою перевагою у балах першість у поетичній перекличці виборола команда «Дивограй» і отримала за це диплом переможця. Не залишилися поза увагою і інші команди, вони отримали «Комплімент» за яскраві, оригінальні творчі знахідки при виконанні поетичних творів. 
А в кінці заходу для всіх бажаючих був запропонований «Вільний мікрофон». Своїми віршами з глядачами поділилися і малеча, і дорослі. 
Захід вдався яскравий, він подарував гарні та незабутні емоції не тільки учасникам, але й гостям. Тож з нетерпінням будемо очікувати наступної зустрічі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар