понеділок, 5 березня 2018 р.

"Тарас Шевченко - велет духу"



    В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє і шанує людство. До них належить й ім'я великого українського поета та письменника Тараса Григоровича Шевченка, чия творчість зробила його символом українського народу, однією з головних колон, на якій тримається вся наша українська культура.


     
До 204-ї річниці з дня народження Великого Кобзаря працівники центральної бібліотеки запросили студентів технікуму на зустріч- присвяту «Тарас Шевченко- велет духу». Керівник культурологічного клубу «Українська цивілізація», Заремба М.А. розповів безліч цікавинок з життя видатного поета, та запропонував переглянути фрагмент з документального фільму «Обличчя української історії: Т.Г.Шевченко». Творчість Шевченка стала духовною основою формування сучасної української нації. Про це і не тільки розповідав Люлько Г.І. разом з Кір'ян П.В. Завершенням зустрічі стали декламування віршів студентами технікуму та маленьких акторів естрадного театру «Елен» Ельвіри Тягун та Єгора Бідненко .
     Заглибитись в духовну спадщину письменника, відчути його невмирущі слова та актуальність творчості і в наші дні, допомогла присутнім виставка-портрет «Тарас Шевченко – велет духу», яка розрахована на учнів та студентів для кращого засвоєння навчальної програми, а також користувачам, яким цікаві і близькі твори Т. Г. Шевченка.



Немає коментарів:

Дописати коментар