середу, 12 листопада 2014 р.

Екскурсія до бібліотеки

Осінь – це пора екскурсій для студентів-першокурсників, для нових читачів і головне завдання бібліотекарів розповісти, показати, зацікавити, можливо здивувати, донести всі бібліотечні «родзинки», які ми можемо їм запропонувати.
Цікава розповідь, жарт і невимушена атмосфера спілкування мають бути присутні тому, що перше враження особливо важливе. Нам є чим зустріти і здивувати сучасного вибагливого відвідувача.
Для кожної аудиторії ми готуємо найцікавішу, найкориснішу для них інформацію про бібліотеку. Повідомляємо про можливість безкоштовно працювати в мережі Інтернет, а також хто має власний ноутбук - бездротовий доступ до мережі WiFi, спілкуватись по скайпу, отримати допомогу нашого консультанта. Що на блозі бібліотеки завжди можна знайти інформацію про презентації, зустрічі з відомими, талановитими людьми Павлограда.
Бібліотекарі читального залу та юнацького абонементу ознайомили з навчальною літературою, довідниками, енциклопедіями, періодичними виданнями, презентували пізнавальні постійнодіючі виставки. Розповіли про молодіжні бібліотечні клуби: культурологічний «АРТ-Толока», інтелект-клуб “КРИТики” та медіа-центр «ЗМІ» (здібності + можливості + ініціатива)
Студенти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар