вівторок, 3 лютого 2015 р.

Презентація альманаху “Утро поэзии”

Кожна поетична зустріч – це радість спілкування, радість від занурення у цілющі джерела поетичного слова, яке єднає усіх спраглих та прагнучих до творчих пошуків. Така зустріч відбулася 29 січня в Павлоградській центральній міській бібліотеці. Саме тут, у літературному храмі нашого міста, на святкуванні дня народження колективної збірки літературно-музичної студії “Культурне єднання” – альманаху “Утро поэзии” зібралися шанувальники поетичного слова, та бажаючі відпочити душею у колі однодумців.

Представлений у збірці, творчий доробок студійців, звучав в затишній читальній залі. Поетичну естафету розпочали вірші Дмитра Тимонова, Анатолія Єфремова на шахтарську тематику, продовжили ліричні вірші Олександра Проскуріна. Потім естафету підхопили вірші Надії Цимбал, Людмили Рильської та ведучої свята – Галини Гончар. Філософські роздуми про сенс буття молодого поета початківця – Євгена Сисоєва перемежалися з прозою Олександри Гончаренко. Все це доповнювали музичні виступи учасника музичного колективу “Фаетон”, поета і композитора – М. Мясоутова, вірші якого теж знайшли гідне місце в збірці.
Підтримати авторів альманаху завітали їхні друзі з поетичної вітальні “Мастерство и вдохновение”, книжкового дому “Дивосвіт” та літературного об’єднання імені М. Шутя. Поетичне дійство на жартівливій ноті завершив виступ вокального дуету “Червоні корали”. 
Свято слова і музики відбулося і це кожен відчув у своєму серці.

Немає коментарів:

Дописати коментар