пʼятницю, 6 лютого 2015 р.

Бібліотека “бере під крило” юних журналістів

5 лютого в юнацькому відділі відбулася довгоочікувана подія – розпочав свою діяльність молодіжний медіа-центр “ЗМІ”! На першому семінарі члени медіа-центра познайомились з відомою журналісткою нашого міста – випускаючим редактором всеукраїнського тижневика “Популярные Ведомости” Наталією Похиленко.

Всім відомо, що в наш складний час на кожного щодня лавиною обрушуються потоки інформації, і, щоб “не потонути”, необхідно навчитися захисту від інфи зайвої та негативної. Окрім цього кожна доросла людина повинна грамотно володіти словом і вміти чітко висловлювати свої думки. Саме цим і займалися в невимушеній атмосфері молоді хлопці та дівчата разом з іменитою гостею. Але особливо цікавим для учнів став коучинг від Наталії Володимирівни – “Щоб займатися журналістикою, необов’язково бути журналістом!” 
“На вогник” до бібліотеки завітала і журналістка незалежного регіонального інтернет-портала “Павлоград.dp.ua” Тетяна Волкова. Вона поділилася з юними журналістами своїм досвідом та дала декілька порад, щодо їх майбутньої діяльності. 
В програмі заходу також була презентація виставки “Бути професіоналом”, яку працівники бібліотеки підготували спеціально для майбутніх журналістів. На виставці представлена історія журналістики в предметному та книжкових варіантах, дані рекомендації про вибір ВУЗів та необхідна “акулам пера” література.
Несподіваним невеличким сюрпризом для новоспечених юних журналістів стали символічні прапорці з емблемою ЗМІ, дизайном яких також опікувались бібліотекарі. 
Завершився семінар дружнім чаюванням та прийняттям статуту ММЦ “ЗМІ”. 

Немає коментарів:

Дописати коментар