четвер, 26 лютого 2015 р.

Відеотур “Hello, Europe”

Європа! Чи багато ми знаємо про неї? Це – дивовижний континент з багатою історією. Століттями Європа була роз’єднана через постійні війни та протиріччя. Але вже більше 50 років країни цього континенту живуть разом у мирі, єдності та дружбі для того, щоб зробити світ кращим.
26 лютого мистецько-краєзнавчий відділ запросив учнів ЗОШ № 17 на відеотур “Hello, Europe”. Здійснивши заочну євромандрівку, юні користувачі мали змогу дізнатись більше про країни Європи. Вони з цікавістю переглянули, запропоновані бібліотекарем Галиною Вовк, відеоролики про визначні архітектурні пам’ятники – Франції, Австрії, Бельгії, Польщі та Угорщини. А ще перевірили свої знання, ставши учасниками тестових завдань та вікторини “Галопом по Європі”. 
Для всіх відеоподорож “Hello, Europe” була захоплюючою та цікавою і стала нагодою поспілкуватися, дізнатися щось нове й важливе, зрештою, просто добре провести час. А для організаторів заходу було важливо, аби поняття “європейські цінності” стало для юних павлоградців не просто красивим штампом, а наповнилося б реальним змістом.

Немає коментарів:

Дописати коментар