вівторок, 11 квітня 2017 р.

Брати Капранови у павлоградській бібліотеці!

7 квітня в читальному залі ЦМБ відомі українські письменники та видавці брати Капранови презентували свій новий роман «Забудь-річка».
Назва книги походить від старого язичницького символу, що розділяє світ живих і мертвих. Як зазначають автори, саме така Забудь-річка протікає між поколіннями в кожній українській родині.

Книга розповідає історію трьох молодих людей, які за цікавих обставин потрапили на війну під одним іменем – Степан Шагута. Один з них, комсомолець, воює в дивізії «Галичина», інший – син офіцера УНР – в Червоній армії, а третій, польський солдат – в УПА. Багато років потому двоє їхніх нащадків випадково зустрічаються і проводять сімейне історичне розслідування трьох доль, які переплелися і стали фактично однією долею – долею українців у Другій світовій війні.

На презентації брати Капранови не тільки говорили про новий роман, жартували, розповідали про історичні події, які вплинули на розвиток нашої країни, але і провели літературні огляди своїх книг «Кобзар 2000», «Веселих свят!», «Історія незалежної України» та інших.
Наостанок всі бажаючі мали можливість отримати книгу з автографом письменників і сфотографуватися на пам'ять.

Немає коментарів:

Дописати коментар