понеділок, 18 вересня 2017 р.

Єдиний день краєзнавства у ЦМБ

Мабуть кожна людина вважає, що місто, де вона народилася і живе – найкращий куточок на Землі. Та це й зрозуміло, бо це місце – єдине та неповторне. Отже, нашому неповторному Павлограду 14 вересня і була присвячена бібліотечна акція «Єдиний день краєзнавства».

За результатами вуличного бліц-опитування «Павлоград TODAY» можна сміливо сказати, що всі павлоградці люблять своє місто. У кожного є свій улюблений куточок, звичайно, що у малечі це Дитячий парк, а більшість дорослих з нетерпінням чекаю відремонтований міст , щоб знову мати змогу походити по тропам парку «1 травня». Ну і звичайно всі, напередодні Дня народження міста, бажають йому миру, спокою і процвітання. 

Цікавою подією єдиного дня краєзнавства в бібліотеці став краєзнавчий мікс «День міста П», на який завітали старшокласники місцевої школи. Захід був не лише змістовним, а й корисним. На школярів чекали відеоподорожі вулицями міста, розгадування кросворду та зустріч з павлоградськими поетами. Позитивні емоції від складання колективного вірша про Павлоград стали фінальним акордом заходу. Усмішки на обличчях присутніх стали свідченням того, що зустріч пройшла вдало і кожний взнав щось нове про минуле та сучасне рідного міста.
Фотопосмішка «Живи і радій місто наших надій» прикрасила інтер`єр мистецько-краєзнавчої зали. Нова порція найкращих та найзворушливіших світлин фотографа Вадима Шальського про миттєвості життя нашого рідного міста та його жителів точно не залишать вас байдужими. Тож не зволікайте, до бібліотеки поспішайте!

Немає коментарів:

Дописати коментар