понеділок, 15 січня 2018 р.

Інтелект-клуб “КРИТики” відсвяткував Новий рік




У неділю, 14 січня, у читальній залі Центральної міської бібліотеки відбулося перше у 2018 році засідання інтелект-клубу “КРИТики”, котрий діє при інтернет-центрі. Зустріч була присвячена Новому року, і невипадково днем цієї святкової гри було обране свято Старого Нового Року.
Участь у святковому новорічному турнірі взяли чотири команди: вже досвідчені “Джерело” та “Вертикаль” і молодіжні команди “Шо попало” та “Мелодія вареників”.

Гра проходила за незвичним сценарієм. Окрім питань у форматі звичайного синхрону, коли треба за хвилину дати правильну відповідь на запитання ведучого, досвідченим та юним інтелектуалам довелося складати жартівливі “тести” на знання адрес казкових персонажів, вирішувати задачки та розв’язувати приклади, засновані на літературних і народних казках.
А оскільки рік, що наступив, за східним календарем буде роком Собаки, не обійшлося у цей день і без завдань, присвячених “господарю” 2018 року. Гравцям треба було відповідати, як звали собак у різних літературних творах, пригадувати породи собак на певну літеру абетки. Довелося їм продемонструвати й акторські навички: в одному з конкурсів “господар” повинен був зрозуміти, що хоче йому сказати його “песик”.
Кожна правильна відповідь приносила командам монетку чи горішок. А в кінці турніру всі разом рахували результати. Серед “дорослих” команд перемогли гравці “Джерела”, а серед юнацьких кращою стала “Мелодія вареників”. Втім, без солодких призів не залишився жоден з гравців. А ще ця незвична гра подарувала всім її учасникам гарний настрій.


Немає коментарів:

Дописати коментар