вівторок, 16 січня 2018 р.

Оновлення книжкових виставок у мистецько-краєзнавчому відділі

Новорічні свята закінчились, а разом з ними й сезон “тимчасового затишшя”. Розпочались трудові будні. А це означає, що прийшов час реалізації запланованого.
Павлоград – місто великих можливостей, місто шахтарів, будівельників, машинобудівників, хіміків, відоме далеко за межами країни. І це дає впевненість в тому, що у нашого квітучого міста є майбутнє, яке, безумовно, створимо ми самі! Саме нашому місту, присвячена перша в цьому році річна тематична виставка «Павлоград на вітрилах часу».
Павлоград - місто досягнень і перемог. Історія міста і його сучасність – це багато складних і в той же час яскравих сторінок, які писали мужні, сильні, працьовиті, добрі й талановиті люди. Книжкова виставка «PROчитай PROПавлоград» запрошує всіх павлоградців отримати насолоду від перегляду цих сторінок.

 
Сьогодні наша бібліотека – це інформаційний центр громади, що виконує роль посередника між місцевою владою і громадськістю. Щоб більш ефективно донести до громади міста інформацію про місцеве самоврядування та зробити просвіту для громади більш дієвою, в краєзнавчому відділі було оформлено соціально-інформаційний куточок «Рупор Павлограда», який буде постійно поновлюватися.


Немає коментарів:

Дописати коментар