неділю, 6 квітня 2014 р.

Кураж-вечір "Смійтеся на здоров’я!"

Сміх подовжує життя. Цей факт давно науково доведено. Отже, Всесвітній день сміху – 1 квітня – дає можливість подовжити людське життя на багато років. Тому необхідно використати цей унікальний шанс отримання вічної молодості, відзначаючи День сміху з особливим розмахом. Саме так 6 квітня і пройшов наш кураж-вечір “Смійтеся на здоров’я!” на території вільного спілкування «посиДЕЛОчки» ЦМБ. Цього дня тут зібралися молоді хлопці і дівчата з культурологічної студії “Арт-толока”, члени літературної студії “Зоряна”, актори естрадного театру “Елен” та колишні актори театру “Горицвіт” Т. А. Верба і М. А. Заремба.
Керівник культурологічної студії “Арт-толока” Олена Ватуля познайомила гостей заходу з творчістю Володимира Григоровича Ніколаєнка, якого у Павлограді добре знають як гумориста, журналіста та режисера. Актори театру “Горицвіт”, яким керував В. Г. Ніколаєнко, з гумором ділилися спогадами про театральне життя, постать головного режисера – великого шанувальника творчості відомого українського письменника-гумориста Павла Глазового. Студійці із задоволенням декламували гуморески В. Ніколаєнка та П. Глазового. Сміх і жарти не вщухали протягом всієї зустрічі. Заряд бадьорості та життєдайної енергії отримали всі присутні.
Отже, радійте життю не тільки у Всесвітній день сміху , а по можливості, – увесь рік. Смійтесь над жартами друзів і жартуйте самі, бо сміх, як говорив Віктор Гюго, проганяє зиму з людського обличчя.

Немає коментарів:

Дописати коментар