понеділок, 3 березня 2014 р.

Cвято "Для мам самих-самих..."


Чудова, прекрасна пора весна. Ця пора дуже особлива, тому що найголовніша поезія весни – це свято 8 Березня! Свято наших сестричок, матусь, бабусь та й взагалі свято всіх жінок.
Напередодні Міжнародного жіночого дня 3 березня в читальному залі ЦМБ відбулося свято "Для мам самих-самих...". Зал бібліотеки зібрав членів прийомних сімей та вихованців дитячого будинку сімейного типу разом з батьками, представників школи “Ірини”. У теплій дружній атмосфері за чашкою ароматного чаю і смачними солодкими частуваннями почалося свято “Для мам самих-самих...”.
На святі були присутні жінки, на тендітні плечі яких лягли не лише приємні сімейні клопоти, але й нелегка турбота про справи міських: заступник міського голови Шуліка Олена Олександрівна; директор Павлоградського міського центру соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді Вільхова Світлана Вікторівна; керівник служби у справах дітей Стрига Валентина Григорівна; директор агенції економічного розвитку Мироненко Олена Володимирівна. Запрошений був і настоятель Спасо-Нерукотворного Образу Кафедрального собору Євген Дьомін.
Свої музичні подарунки для присутніх мам дарували Ніколаєнко Ярослав, Антон Мінченко, ансамбль бандуристів Дитячої музичної школи № 1, Діденко Аліна та танцювальний номер від колективу “Восторг”.
В бібліотеці була представлена книжкова виставка “Матуся – славна берегиня, на ній тримається родина”, яка зацікавила яскравим та ніжним оформленням.
Наприкінці заходу присутніх мам привітав тато сім’ї Костянтинових та вручив кожній “най-най мамі” тюльпани. На завершення свята була зроблена загальна фотографія на пам’ять про зустріч.

Немає коментарів:

Дописати коментар