неділю, 7 грудня 2014 р.

Майстер-клас “Новорічний передзвін”

Знову зима... Ось вже зовсім, зовсім скоро, запалають, заіскряться вогниками новорічні свята. Разом із ними у кожну оселю завітає затишок, тепло, рідні та друзі і, звичайно ж, диво.Так вже склалося, що саме у такі зимові дні всі ми, незалежно від віку, чекаємо на казку. І вона приходить до нас...

Павлоградська центральна бібліотека охоплена передноворічним настроєм. 7 грудня в мистецько-краєзнавчій залі на свої щорічні новорічні посиденьки зібралися майстрині клубу народних умільців Чарівниця. У ці передсвяткові дні так приємно бачити усміхнені обличчя. І Дмитро Тимонов, павлоградський літератор, зумів визвати ці посмішки у майстринь своїми новорічними байками та віршами. А Анастасія Лопатіна зірвала снігопад оплесків за чудово виконані пісні Новорічна колискова та Чорнобривці.
І, навіть, якщо немає справжнього снігу, то вирізані з паперу, немов мереживо сніжинки, створюють по-справжньому зимовий настрій, привертають до себе увагу і вдень, і вночі. Не залишили вони байдужими й учасників клубу Чарівниця. Трішки фантазії та терпіння й у руках кожної майстрині, завдяки майстер-класу бібліотекаря Галини Вовк, розквітли сніжинки.
І справді, дивовижно красиву казку можна створити власними руками з простого паперу, а за це отримати іменне поздоровлення з Новим роком.

А на завершення пролунав фейєрверк з улюблених пісень від самих чарівниць, що перейшов у передзвін сміху та гарного настрою.
Майстрині-чарівниці вкотре засвідчили, що вони сповнені сил та енергії і готові підкорювати нові мистецькі вершини і в 2015 році.

Немає коментарів:

Дописати коментар