неділю, 14 грудня 2014 р.

Зустріч по обіді у культурологічній студії “Арт-Толока” “Портрет поета на фоні пейзажу”

Як нам подобається іноді бути романтичними, зворушливими і оригінальними! Зустрічі з цікавими людьми, далекими друзями та близькими людьми завжди допомагають нам у цьому. Але насправді в житті кожної людини не так вже й багато найважливіших і пам’ятних зустрічей. Саме такою незабутньою стала зустріч з павлоградським поетом Олександром Кошелєвим, яка відбулася 14 грудня на території вільного спілкування “посиДЕЛОчки”.
Протягом творчого вечора Олександр не тільки читав свої твори (“Молитва старого козака”, “Охота”, “Старець”, “Ночная птица”), а й постійно спілкувався з аудиторією. Слухачів до глибини душі зворушила розповідь поета про те, як починався його шлях . Писати почав ще підлітком, але робив це потай, бо через творче покликання вважав себе “білою вороною”, не таким, як усі.
На завершення Олександр поділився найпотаємнішим “Я пишу, як дихаю, і мені приємно ділитися з кожним часточкою своєї душі”.
Покидаючи юнацький відділ, гості дружньо висловлювали надії на нові зустрічі з такими ж неординарними і талановитими творчими особистостями. І вони обов’язково відбудуться!

Немає коментарів:

Дописати коментар