неділю, 14 грудня 2014 р.

День народження території вільного спілкування “посиДЕЛОчки” “НовоГОДнік”

Напередодні Нового року нас завжди охоплює незмінне відчуття, наче має статися щось радісне та чарівне. Усюди святкова атмосфера та очікування дива, що неодмінно відбудеться з кожним. 
Новорічне свято традиційно не пройшло повз юнацького відділу, але у цьому році воно було знаковим – 14 грудня території вільного спілкування “посиДЕЛОчки” виповнився один рік! Відзначити першу річницю та прийняти участь у веселому новорічному каламбурі прийшли завсідники та гості “посиДЕЛОчек”. 
У цей вечір фантазії учасників було де «розгулятися», кожен мав можливість проявити себе і продемонструвати таланти. У новорічному каламбурі брали участь естрадний театр «Елен» та творче об'єднання «Дощ».

Команди завзято змагалися у жартівливих тестах на кмітливість, розв’язували незвичайні загадки та навіть виступили в ролі авторів вітальних новорічних віршів:
Падает снежинка на ладошку,
Тает, невозможно удержать.
Поживи снежиночка немножко, 
Новый год уже недолго ждать.
Ты согрей меня своей улыбкой,
Одарименя своим добром. 
Шлю привет твоим родным и близким,
Скоро Дед Мороз придет в наш дом.
На прощання гості та учасники, щоб зміцнити дружбу, прикріпили фішки-кульки з побажаннями та привітаннями на новорічну ялинку бажань, зроблену з кольорових долонь.

Немає коментарів:

Дописати коментар