понеділок, 20 квітня 2015 р.

Мозковий штурм “Європа твоїми очима”

16 квітня у читальному залі відбувся мозковий штурм “Європа твоїми очима”, в рамках цільової міні-програми “Бібліотечне віртуальне турбюро”.
На початку зустрічі присутні згадали, що саме вони знають про Європу, про її столиці та індустрію. Також здійснили відео мандрівку по найкрасивішим столицям Європи.

Діти спілкувалися та обмінювалися думками стосовно Європи, що саме їм подобається, а що не дуже. Свої думки їм було запропоновано висловити за допомогою плакатів. Кожна з чотирьох груп намалювали плакати, на котрих зобразили як вони бачать Європу. Після чого один представник з групи захистив свою роботу та відповів на питання присутніх. Обговорення пройшло дуже емоційно та бурхливо, діти зацікавлено розглядали роботи один одного та коментували їх.
Підводячи підсумки, хлопці та дівчатка зробили загальні висновки, що Європа на сам перед це розвинена економіка, культура, медицина, освіта та звичайно розваги. 
На імпровізованих зірочках учні написали побажання своєму рідному місту, щоб воно стало дійсно європейським.
Бібліотекар підготувала інформативну виставку «Багатолика Європа», ознайомила присутніх з книжками, періодикою та власними виданнями, що має бібліотека у своїх фондах. 
Усі присутні охоче записалися до бібліотеки та стали її активними користувачами.

Немає коментарів:

Дописати коментар